TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak kurulduğumuz günden beri yurt içi ve yurt dışında birçok bölgede gerek dahili gerek cerrahi branşlarda sağlık hizmeti sunuyoruz. Bir  afetin ilk saniyelerinden itibaren gönüllü ağımızla koordine oluyor, bünyemizdeki Türk doktorlarla birlikte insanların sağlık ihtiyacını karşılıyoruz. Yeryüzü Doktorları olarak "Gönülden Gönüle İyilik. Sağlık." adlı kampanyamızda dikkat çektiğimiz gönüllü sağlık ekiplerimizi hem deprem bölgesine hem de sağlıkta dezavantajlı olan coğrafyalara gönderiyoruz. Birçok kriz bölgesinde eş zamanlı çalışmalar yürütüyoruz. 23-30 Eylül tarihlerinde Uganda'da KBB, Ortopedi ve Travmatoloji branşlarında uzman doktorlarımız ile hizmet vererek tedavi edilemeyen ağır hastaların ameliyatlarını gerçekleştireceğiz.

Depremin ilk gününden beri sahadayız

Dernek olarak bugüne kadar 54 ülkede hizmet verirken 8 ülkede daimi sağlık merkezi kurduk. 6 Şubat depreminin ilk gününden beri Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerinde çalışmaya devam ediyoruz. Bölgede kurduğumuz sağlık istasyonlarında 600'ü aşkın gönüllümüzle birinci basamak sağlık hizmeti ve psikososyal destek vererek 188 binden fazla depremzedeye ulaştık.

"Gönülden Gönüle İyilik. Sağlık."

Sağlık hizmetlerine erişimin kısıtlı olduğu, ilaç ve sarf malzemelerinin karşılanamadığı coğrafyalarda sağlık alanına odaklı insani yardım faaliyetleri yürütüyoruz. Gönüllü doktorlarımızla muayene, tedavi ve ameliyat hizmeti veriyoruz. Aynı zamanda yerel sağlık kapasitesini artırmak adına eğitim ve seminerler düzenliyoruz. Gönüllükle sahaya koşan sağlık çalışanlarımızla "İyilik. Sağlık." sözünü ilke edinerek yeryüzünde sağlık hizmetlerini daha ulaşılabilir kılmak için çalışıyoruz. Asya'dan Afrika'ya geniş bir coğrafyada hizmet veriyor, anne-çocuk, beslenme ve göz sağlığı programlarında yerel doktorlarla birlikte çalışarak bölgedeki sağlık şartlarının iyileşmesinde ve gelişmesinde rol oynuyoruz.

20 yılı aşkın süredir faaliyet gösterirken bugüne kadar 40 bin gönüllümüz, 250'den fazla gönüllü sağlık ekibimizle 54 ülkede sağlık hizmeti verdik. 2 milyondan fazla muayene ve 44 binden fazla ameliyat yaparak 18 milyon hayata dokunduk. Düzenlediğimiz kampanyalar ve aldığımız bağışlarla çalışmalarımızı büyüterek devam ettirmeyi hedefliyoruz.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.