TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak bu yıl da “Kurban Olsun, Sağlık Olsun” kampanyamız ile Afganistan, Benin, Çad, Etiyopya, Filistin, Hindistan, Kamerun, Mali, Nijer, Orta Afrika Cumhuriyeti, Pakistan, Somali, Suriye ve Yemen olmak üzere 14 ülke, 28 farklı bölgede kurban organizasyonları düzenledik. Bağışçılarımızın bizlere emanet ettiği kurban vekaletlerini zorlu yaşam koşullarının olduğu ülkelerde 358 bin 594 kişiye ulaştırdık. Aynı zamanda Afganistan ve Çad’da gönüllü sağlık ekiplerimizle yüzlerce kişiye muayene ve tedavi hizmeti verdik.

Bu yılki kurban organizasyonlarımız ile ilgili değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney, Dünyanın dört bir yanında her sene bizleri umutla bekleyen ihtiyaç sahipleri için 17 yıldır kurban organizasyonlarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl da binlerce evde bayramı yaşatmak adına bağışçılarımızın destekleriyle muhtelif coğrafyalarda kurban kesimi gerçekleştirdik. Kurban organizasyonlarımız ile hem vacip kurban ibadetini yerine getirdik hem de açlığa karşı beslenme sağlığını destekledik. Gönüllü doktorlarımız ve ekiplerimiz ile ihtiyaç sahibi insanlarla bu bayramda beraber olmanın mutluluğunu yaşadık. Çalışmalarımızı bugün olduğu gibi yarın da iyilik ve sağlık için sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.